MAAK KENNIS MET 4DETAJOBS!

  •           WERVING & SELECTIE
Als werkzoekende wordt je door ons team op de eerste plaats als "mens" behandeld. Onze recruiters nemen ruim de tijd voor een goed intakegesprek en luisteren aandachtig naar je wensen. Je bent namelijk een klant voor 4Detajobs. Als wij ons werk goed doen, betekent dit, dat jij tevreden bent en een tevreden klant levert geld op. Je begrijpt dus dat wij daar best veel voor over hebben. Wij zijn heel blij met goede gemotiveerde kandidaten, die er serieus tegenaan willen gaan bij een door 4Detajobs gevonden werkgever. Een werkgever, waar jij je thuis zal voelen, omdat klanttevredenheid onze boterham is. Jij als kandidaat en ook de werkgever moeten zich "goed" voelen bij de definitieve keuze en zo samen een fijne toekomst tegemoet kunnen zien. 4Detajobs maakt er werk van. Reken daar dus op!
  •           DETAVAST
Als je als kandidaat een detavast traject wordt voorgesteld betekent dit, hoewel je bij 4Detajobs in loondienst bent, of komt, niet echt detachering, maar eerder een uitgesteld vast dienstverband. De werkgever en de werknemer hebben beiden de keuze, om de overeenkomst over te laten gaan in een vast dienstverband, of om deze eerder af te breken. De optiek is, om na een van te voren af te spreken periode te bezien, of er een echte match is. Zo kunnen jij en je werkgever langer beoordelen, of deze job voor jou de ideale is en of je je hier thuis voelt. 4Detajobs zal echter altijd alle zeilen bijzetten, om je niet zomaar ergens te plaatsen. Ons team zoekt altijd naar die werkgever, waar jij je goed voelt en jij je kunt ontplooien. Het kan daarom wel gebeuren, dat jij, of een werkgever na een detavast periode, besluit toch af te zien van een vast dienstverband. In dat geval is het aan 4Detajobs, om de uitdaging aan te gaan een leuke nieuwe job op basis van werving & selectie, of detachering voor jou te vinden.
  • DETACHERING
Als gedetacheerde kan je telkens weer van andere bedrijfsculturen ervaringen opdoen. De gebruikte sofware en organisatiestructuren zijn soms weer nieuw voor je en zo kan je dat weer op je cv bijschrijven. Korte opdrachten, maar soms ook wel langer dan een jaar kunnen jouw deel zijn. Iedere keer opnieuw is het weer een frisse duik in een nieuwe wereld. Doe je voordeel er mee en groei uit tot een topprofessional. 
  • INTERIM-MANAGEMENT - FREELANCERS
Als hoogopgeleide freelancer, is er altijd veel vraag naar jouw kwaliteiten. Het is niet voor niets jouw keuze, om niet bij een werkgever in vaste dienst te treden, maar je te verhuren. Om continuiteit te krijgen is het prettig, om aangesloten te zijn bij een solide detacheringorganisatie als 4Detajobs, die je regelmatig regelmatig voorziet van brancheinfo en leuke jobs kan fourneren. Nu is het niet altijd wenselijk, om elke job aan te nemen, om zo de financiële kraan te laten stromen. Plezier in je werk is absoluut een must. Alleen zo,.... kan jij beter presteren en hebben jij en je opdrachtgever allebei het plezier van een beter resultaat. 4Detajobs staat voor gemotiveerde interimmers. Wij ervaren juist hierdoor, dat zowel de aanbieder van een project als de freelancer geinteresseerd blijven in een goede band met 4Detajobs. En dat willen wij graag zo houden!  

 

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam